GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Ağustos 2019 Çarşamba 20:15

AK Partili Vekil’den CHP’li Başkan’a destek: Yaklaşım doğru, hassasiyetle takip edeceğiz! 

Gültepe’deki ormanlık alanı bakanlıktan isteyen ve Cumhurbaşkanlığının onayını beklediğini ifade eden Konak Belediye Başkanı Batur’a destek İzmir Milletvekili Kaya’dan geldi. Kaya, “Sayın Abdül Batur'un bahsettiği Gültepe'deki alanla ilgili beklenen onayın çıkması için konuyu hassasiyetle takip edeceğiz. Proje ve yaklaşım doğru. İzmir'in meselelerinde, tüm belediye başkanlarına yardıma hazırız” dedi. 

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkanı Abdül Batur’a Cumhurbaşkanlığından onay beklediği Gültepe’deki ormanlık alanın tahsisi için yardımcı olacağını açıkladı. 

Gün içinde Egedesonsöz’ün yayınına çıkan Konak Belediye Başkan Batur, ‘Bakanlıktan Gültepe’deki ormanlık alanı istedik. Cumhurbaşkanının makamında imza onayı beklediğini duyduk. Bakın her gün orada yangın çıkıyor. Atamer muhtarından mesaj geldi mi, ‘eyvah orada yangın çıktı’ diyorum. Hem orada bakımını yapacağız hem de insanlar faydalanacak. Alıp evimize götürmeyeceğiz. İnsanların yararlandığı bir tesis yapacağız. Nadir görülen yetiş yerlerden biridir. Biz ona sahip çıkmak istiyoruz. AK Partili arkadaşlar da samimiyetle işi takip ediyorlar. Bir an evvel imzalanması bizim açımızdan olumlu olacak. Kimsenin aklı kalmasın,  biz anında toplumun faydasına kullanırız’ şeklinde konuşmuştu. 

PROJE VE YAKLAŞIM DOĞRU, KONUYU HASSASİYETLE TAKİP EDECEĞİZ
Daha sonra AK Partili Vekil Kaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Konak Belediye Başkanı Sayın Abdül Batur'un bahsettiği Gültepe'deki alanla ilgili beklenen onayın çıkması için konuyu hassasiyetle takip edeceğiz. Proje ve yaklaşım doğru. İzmir'in meselelerinde, tüm belediye başkanlarına yardıma hazırız.? ?Önümüzde seçimsiz 4 yıl bulunmakta. İzmirli hemşehrilerimiz yöneticilerden mazeret değil hizmet bekliyor. Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın dediği gibi, mesele İzmir'e hizmet ise gerisi teferruattır.